Премиум Кар Сервиз ЕООД

гр. Бургас, кв. Ветрен, ул. Китен 19

КОД по КИД 45.20

Автомонтъорски услуги, продажба на авточасти, аксесоари, масла, консумативи и други. Диагностика и ремонт на автомобили. Автосервиз - гр. Бургас, Индустриален и логистичен парк.

Карта